The International Butler Training Institute.

Studenten worden door onze ervaren butlers getraind en begeleid in hun studie en werkzaamheden.

Door de kleinschaligheid van onze school geeft dit ons de kans om studenten op alle vlakken de kennis en ervaring van het butler vak bij te brengen. Betrokkenheid, individuele kracht en enthousiasme worden gestimileerd om een oprechte en kwalitatieve hoogwaardige training te kunnen bieden.

Elke student wordt gestimuleerd om het beste uit zijn/haar potentieel te halen.hierdoor krijgen onze studenten de kans vaardigheden op te bouwen die zei in ale facetten van het leven zullen ondersteunen.

Exclusiviteit en stijl-gecombineerd met werken, leren en een persoonlijke benadering.

DOEL VAN HET OPLEIDEN:

Bij The International Butler Training Institute hebben wij de passie voor excellente service, het innoveren, buiten kaders denken en gedreven studenten de tools te geven voor het butler vak.

Het ontwikkelen van kennis, het begeleiden van talenten en potentiële kandidaten op te leiden en in een passende baan te plaatsen.

Ook leren wij veel van onze studenten, de nieuwe generatie, de trends, behoefte en waarde stellingen die ons in de markt niet alleen relevant houden, maar ook ten opzichte van velen voorop laten lopen.