De Vijverhof

GASTVRIJHEID EN SERVICE STAAT BIJ ONS VOOROP.

Het is tijd om ertussenuit te gaan. Ontdek opnieuw wat het zo leuk maakt samen. Boek nu uw verblijf.
Aan de rand van Lochem, een gezellig stadje in één van de mooiste streken van de Achterhoek, vindt u B&B de Vijverhof. Gelegen in een rustig park met schilderachtige vijver, is deze historische villa uit 1911 de ideale thuishaven om met volle teugen van het natuurschoon in de omgeving te genieten.

ONDERSCHEIDEND DAT ZIJN WIJ……..

Door een stimulerende omgeving te creëren waar excellente faciliteiten, service en een fraaie omgeving elkaar versterken, hier worden onze gasten en studenten geprikkeld en op ideeën gebracht, ideaal voor leermomenten en bezinning

Villa De Vijverhof is een inspirerende plek waar gasten en studenten bijeenkomen om te ontmoeten, te leren, te vergaderen en te verblijven. De inrichting en omgeving is gericht op het ontplooien van o.a. Butler talent.

Onze comfortabele kamers zijn voorzien van toilet, douche of bad en minibar. Op de kamers zijn koffie en thee faciliteiten aanwezig. U begint de dag met een uitgebreid Keuze ontbijt in de intieme tuinkamer-Lounge of diner kamer met uitzicht over de vijver.
De aan de vijver gelegen tuin met gezellige zitjes in de zon of schaduw is vervolgens een uitstekende plek om te relaxen en bij te komen onder het genot van een drankje. ’s Avonds staat de tuinkamer-Lounge tot uw beschikking om een goed boek te lezen of te genieten van uw favoriete TV programma.

VILLA DE VIJVERHOF.

De thuisbasis en opleidingslocatie van The International Butler Training Institute, opgezet in een ambiance, van elegantie en stijl, waar onze gasten en studenten zich snel thuis kunnen voelen.

De klassieke uitstraling, geeft een warme sfeer en is daardoor perfect geschikt om onze studenten de fundamenten te geven voor het klassieke Engelse butler vak, maar waar ook de moderne aspecten van nu aan bod komen.

Lochem

Lochem is een stadje met een grote geschiedenis. Al in 1233 verkreeg het haar stadsrechten. In de daarop volgende jaren is Lochem meerdere malen bezet en belegerd geweest. Om zich hiertegen te beschermen, is de stad omringd door een muur en twee grachten.

Een groot deel van Lochems historie is nog duidelijk zichtbaar in ‘het stadje aan de Berkel’: oude gebouwen, de kerk, het stadhuis en zelfs een deel van de stadsmuren. Ook de hobbelige keien op het marktplein herinneren aan vroeger tijden, toen de burgers nog veldkeien binnensleepten om de stadsmuren te versterken.